jagadgurO ஜக₃த்₃கு₃ரொ ஜய ஜய ராக₃ம்: க₂மாஸ் தாளம்: ஆதி₃
ஆ:ஶ் ம்௧ க்₄௩ ம்௧ ப்₂ ட்₃௨ ண்௨ ஶ்
அவ்: ஶ் ண்௨ ட்₃௨ ப்₂ ம்௧ க்₄௩ ௨ ஶ்{ஶ்ண்௩ஶ்ட்₃ண்௨}
எண்ணபாத₃ம் வேந்கதரம ப்₄ஹக₃வதர்.
ளந்கு₃அகே₃:ஶாம்ஶ்க்₂ட்
பல்லவி
ஜக₃த்₃கு₃ரொ ஜய ஜய ஶந்கர ஜய ஜய பாலய ஜய நதஸுரதரொ
அநுபல்லவி
ஜக₃தாமஜ்ஞஜநாக₄ திமிரஹர ஜலஜ ஸகெ₂ கருணாபயொநிதெ₄
சரணம்
ப₄வத்பாத₃ கமல வராஶ்ரித ஜக₃த்தாப ஹர ஸுதா₄கர
ப₄வதா₃வஶமைநக படுதர பரமஹம்ஸ வர ஜலத₄ர ஶம்கர
जगद्गुरॊ जय जय रागम्: खमास् ताळम्: आदि
आ:श् ं१ घ्३ ं१ फ् ड्२ ण्२ श्
अव्: श् ण्२ ड्२ फ् ं१ घ्३ २ श्{श्ण्३श्ड्ण्२}
ऎण्णपादम् वेन्कतरम भ्हगवतर्.
ळन्गुअगे:शांश्ख्ट्
पल्लवि
जगद्गुरॊ जय जय शन्कर जय जय पालय जय नतसुरतरॊ
अनुपल्लवि
जगतामज्ञजनाघ तिमिरहर जलज सखॆ करुणापयॊनिधॆ
चरणम्
भवत्पाद कमल वराश्रित जगत्ताप हर सुधाकर
भवदावशमैनक पटुतर परमहम्स वर जलधर शंकर
jagadguro jaya jaya rāgam: khamās tāḷam: ādi
ā:ś ṁ1 gh3 ṁ1 ph ḍ2 ṇ2 ś
av: ś ṇ2 ḍ2 ph ṁ1 gh3 2 ś{śṇ3śḍṇ2}
eṇṇapādam vēnkatarama bhhagavatar.
ḷanguagē:śāṁśkhṭ
pallavi
jagadguro jaya jaya śankara jaya jaya pālaya jaya natasurataro
anupallavi
jagatāmajñajanāgha timirahara jalaja sakhe karuṇāpayonidhe
caraṇam
bhavatpāda kamala varāśrita jagattāpa hara sudhākara
bhavadāvaśamainaka paṭutara paramahamsa vara jaladhara śaṁkara
No comments:
Post a Comment